شهادت ۱۱۵ فلسطینی در حملات رژیم صهیونیستی (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ایران به معاهده «منابع ژنتیک و دانش سنتی» پیوست انصارالله یمن: از تهدیدهای رژیم صهیونیستی و آمریکا هیچ هراسی نداریم چین: به حق ایران برای استفاده صلح‌آمیز از انرژی هسته‌ای احترام می‌گذاریم رئیس مجلس: زمینه تقویت عملی روابط اقتصادی و فرهنگی بین کشورهای اسلامی فراهم شده است پیام تسلیت دبیر شورای اطلاع رسانی دولت برای درگذشت یک عکاس خبری و یک روزنامه‌نگار سیاسی دادگاهی در دانمارک ۲ فرد را به جرم هتک حرمت قرآن کریم جریمه کرد خروج طالبان از لیست سیاه و جهش همکاری‌های روسیه و افغانستان عراقچی: هیچ سناریویی برای چشم‌پوشی از غنی‌سازی وجود ندارد سفر قریب‌الوقوع وزیر خارجه عراق و رئیس اقلیم کردستان عراق به تهران ادعای ترامپ: با ایران به توافق می‌رسیم؛ با تجارت با تهران مشکلی ندارم آئین گرامیداشت فردوسی در دانشگاه اقتصاد و روابط بین‌الملل پکن برگزار شد کتاب خاطرات رهبر انقلاب از زندگی پدرشان منتشر می‌شود ترامپ: ممکن است با پوتین تماس بگیرم؛ ما باید دیدار کنیم افزایش شهدای غزه به ۵۳ هزار و ۱۱۹ شهید (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) روایت غریب آبادی از نشست ایران و ۳ کشور اروپایی در استانبول وزیر بهداشت به سوئیس سفر می‌کند ایران و اوکراین، محور دیدار روبیو با مشاوران امنیت ملی تروئیکای اروپا در استانبول وزیر خارجه تاجیکستان وارد تهران شد قالیباف در مرکز فرهنگی اسلامی اندونزی حضور یافت آیت‌الله علم‌الهدی: شهید رئیسی مدیری کم‌نظیر در مردمی بودن | شهید جمهور سرمایه اجتماعی نظام را افزایش داد ترامپ: مسئله برنامه هسته‌ای ایران را به هر شکل حل می‌کنیم عبداللطیف رشید: روابط عراق و ایران قوی، مستحکم و تاریخی است حزب‌الله: تحریم‌های آمریکا بی‌اثر است | سلاح‌ خود را بدون تضمین تحویل نخواهیم داد ترامپ: با عربستان، قطر و امارات «دوستی بزرگی» داریم پایان مذاکرات سه جانبه ترکیه، آمریکا و اوکراین (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ادعای تازه ترامپ درباره مذاکرات با ایران پزشکیان در بازدید از نمایشگاه کتاب: مردم باید حق انتخاب آزاد کتاب را داشته باشند
سرخط خبرها

سرلشکر موسوی: توان پهپادی ارتش در حال افزایش است| دستاورد‌های پهپادی حاصل حمایت‌های رهبر انقلاب است

  • کد خبر: ۱۵۹۹۴۰
  • ۳۱ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۲:۰۲
سرلشکر موسوی: توان پهپادی ارتش در حال افزایش است| دستاورد‌های پهپادی حاصل حمایت‌های رهبر انقلاب است
فرمانده کل ارتش در مراسم تحویل دهی پهپاد‌های راهبردی به نیرو‌های چهارگانه ارتش، با تاکید براینکه پهپاد‌ها در جنگ‌ها نقشی تعیین‌کننده دارند و تنوع آن‌ها موجب افزایش قدرت تصمیم‌گیری فرمانده در میدان نبرد می‌شود، گفت: توان پهپادی ارتش هم از نظر تعداد و هم از نظر کیفیت در حال افزایش است.

به گزارش شهرآرانیوز، امیر سرلشکر سیدعبدالرحیم موسوی فرمانده‌کل ارتش در مراسم تحویل‌دهی بیش از ۲۰۰ فروند پهپاد راهبردی تولیدی وزارت دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح به نیرو‌های چهارگانه ارتش، اظهار داشت: ما در ایامی که به نام روز ارتش نامگذاری شده است قرار داریم و هرچه زمان می‌گذرد و حوادث بیشتر دیده می‌شود انسان بیشتر به دید راهبردی حضرت امام (ره) پی می‌برد.


بیشتر بخوانید:

الحاق بیش از ۲۰۰ پهپاد راهبردی بُرد بلند به سازمان رزم ارتش+ جزئیات

وزیر دفاع: مسیر توسعه و پشتیبانی پهپادی از نیرو‌های مسلح با قوت ادامه دارد| افزایش چشمگیر توان رزم نیرو‌های مسلح

اولین تصاویر از الحاق بیش از ۲۰۰ پهپاد راهبردی به سازمان رزم ارتش


وی افزود: درست در روز‌های اول انقلاب که زمزمه‌های انحلال ارتش به‌وجود آمده بود و هیچکس این اشراف را نسبت به آینده نداشت تنها رهبر معظم انقلاب با حضرت امام خمینی (ره) هماهنگ بودند، امام راحل فرمودند که ارتش باید برای کشور بماند.

فرمانده کل ارتش تصریح کرد: در آن ایام خیلی‌ها معتقد بودند که ارتش آموزش دیده رژیم سابق است، اما امام راحل که ارتش را میشناختند پای ارتش ایستادند و وقتی مسائل داخلی کشور بوجود آمد تنها سازمان منسجمی که از اول انقلاب برای حفظ آن شهید تقدیم کرد ارتش بود.

امیر سرلشکر موسوی تاکید کرد: بعد از آن هم ارتش نقش بی‌بدیلی در دفاع مقدس ایفا کرد. تا قرن‌ها بعد نسل‌های آینده به نسلی که در دفاع مقدس ایستادن و نگذاشتند یک وجب از خاک این کشور جدا شود و پای آرمان‌ها ایستادند، افتخار خواهند کرد.

وی گفت: بعد از آن دوران هم ارتش در دوران سازندگی و دفاع از حرم اهل بیت و همچنین در حوادث و بلایای طبیعی صد‌ها عملیات انجام داد و همه این‌ها محصول حمایت‌های امام راحل و فرماندهی حکیمانه رهبر فرزانه انقلاب بوده است.

فرمانده کل ارتش با بیان اینکه ما هنوز از درک عظمت سربازی در جمهوری اسلامی ایران عاجز هستیم، گفت: نیرو‌های مسلح ما در لباس سربازی تحت زعامت نایب امام زمان پای تحقق اهداف عالی پیامبران و ائمه (ع) عمرشان را صرف کرده‌اند و به عنوان بازوی مسلح این نظام در این لباس قرار گرفتند.

وی ادامه داد: تمام تلاش ما هم اجرای دقیق فرامین مقام معظم رهبری است تا بتوانیم شایستگی لازم برای ظهور حضرت ولی عصر (عج) را پیدا کنیم.

امیر سرلشکر موسوی با بیان اینکه ارتش در دانشگاه انقلاب تبدیل به یک پدیده جدید شده است، عنوان کرد: امروز در نیروی زمینی شاهد تحولات جدیدی هستیم که در حقیقت باید بگوییم یگان‌های این نیرو یک پوست‌اندازی جدید کرده است و اگر کسانی که قبلا در این نیرو بوده‌اند امروز وارد نیروی زمینی شوند با بسیاری از حوزه‌های جدید که با آن نا‌آشنا هستند مواجه خواهند شد.

فرمانده کل ارتش با اشاره به پیشرفت‌های نیروی پدافند هوایی، ادامه داد: زمانی ما پوشش‌های راداری را در مرز‌های کشور ترسیم می‌کردیم و دائم نگران خلاء‌های راداری بودیم، اما امروز در موضوع رادار هیچ نگرانی نداریم. وقتی نیروی پدافند هوایی و وزارت دفاع سامانه‌ای مانند باور ۳۷۳ را می‌سازند دیگر جای هیچ نگرانی در این موضوع نیست.

وی با اشاره به اقدامات نیروی هوایی ارتش، تصریح کرد: به شهادت همه اسناد موجود از روز اول انقلاب تاکنون هر ماموریتی به نیروی هوایی ارتش واگذار شده به بهترین نحو ممکن آن را اجرا کرده است. یک زمانی به جوانان ما اجازه داده نمی‌شد به یک پیچ دست بزنند حالا به جایی رسیده‌ایم که هواپیما می‌سازیم.

فرمانده کل ارتش با تجلیل از اقدامات نیروی دریایی ارتش، ادامه داد: روزی نیروی دریایی ما در خلیج فارس افتخارات بزرگی آفرید، اما امروز پا را از این فراتر گذاشته است و هرچه لازم دارد با کمک وزارت دفاع می‌سازد. امروز نداجا به آن درجه از توانمندی رسیده که همزمان ۴ ناوگروه در چهار نقطه عالم دارد.

امیر موسوی با بیان اینکه تاکنون نظام سلطه هرکاری می‌توانسته انجام داده است، گفت: اما امروز پرچم جمهوری اسلامی ایران هزاران کیلومتر آن‌سوتر در حیاط خلوت استکبار جهانی به اهتزاز در آمده است و این‌ها به برکت خون شهدا است.

وی با اشاره به توان پهپادی ارتش افزود: ارتش از گذشته هم پهپاد در اختیار داشت، اما از یکی دو سال گذشته و با برگزاری یک رزمایش این توان رسانه‌ای شد. بعد از رونمایی از پایگاه پهپادی ۳۱۳ در راستای ارتقای توان پهپادی، ارتش و وزارت دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح برای تحقق این مهم کمر همت بستند.

امیر سرلشکر موسوی اظهار داشت: دستاورد‌های پهپادی ارتش حاصل تدابیر و حمایت‌های رهبر معظم انقلاب است و در این حوزه شاهد تلاش همه نیروها، وزارت دفاع و جوانان و دانشمندان مومن هستیم. افزایش توان پهپادی ارتش هم از نظر تعداد و هم از نظر کیفیت در حال اتفاق افتادن است که امروز شاهد بخشی از آن هستیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->